DDC Betonüzem

Hajdúböszörményi Betonüzem

Ajánlatkérés:

Betonüzem
Mobil: +36 30 576 5469
E-mail: hajduboszormeny@duna-drava.hu

Jeddi-Veres Brigitta, regionális értékesítő
Mobil: +36 30 660 2535
E-mail: veresb@duna-drava.hu

Sajtos János, regionális termelési koordinátor
Mobil: 06 70 525 09 59
E-mail: sajtosj@duna-drava.hu

További információkért kattintson a jelelölőkre

A DDC Hajdúböszörményi Betonüzemében ipari és lakossági célra egyaránt kínáljuk hagyományos, illetve különleges, szulfátálló, vízzáró és kopásálló, valamint az úgynevezett könnyű betontermékeinket.

transzportbeton gyártás mellett üzemünk szolgáltatásai közé tartozik a mixeres – földnedves beton esetén – billencs fuvaros kiszállítás és a betonpumpával történő továbbítás is. A Beton Technológia Centrum Kft. által végzett betonlabor szolgáltatások is rendelhetők a Hajdúböszörményi Betonüzemben.


Segítünk kiszámolni!

Kiemelt figyelmet fordítunk betonüzemünk működtetése során a környezetvédelemre, fontosnak tartjuk a környezetkímélő eljárások alkalmazását. Vállalatunk minőségbiztosítási tevékenységének részeként az előállított betontermékek ellenőrzésére integrált minőségirányítási rendszert használunk.

Betonüzemünkben a legnagyobb építőipari vállalkozások mellett az egyéni építkezők számára egyaránt kínáljuk – széles körben és magas minőségben – termékeinket és szolgáltatásainkat.

Az utóbbi években számos jelentős kivitelezési munkához biztosítottuk a Hajdúböszörményi Betonüzemünk termékeit, úgy mint:

  • 35-ös főút felújítása,
  • Wolf System állattartó telepek,
  • hajdúböszörményi sajtüzem,
  • Pomagro Kft. hűtőház, illetve
  • Formula GP Kft terményüzem és állattartó telepek építése,
  • továbbá magas minőségű betonelemek előregyártása.
Építkezési tanácsok otthonra