Hajdúszoboszlói Betonüzem

Ajánlatkérés:

Betonüzem
Mobil: +36 30 229 2323
E-mail: hajduszoboszlo@duna-drava.hu

Jeddi-Veres Brigitta, regionális értékesítő
Mobil: +36 30 660 2535
E-mail: veresb@duna-drava.hu

Szabó Ákos, régióvezető
Mobil: +36 70 799 2855
E-mail: szaboa@duna-drava.hu

 

További információkért kattintson a jelelölőkre

A DDC Hajdúszoboszlói Betonüzemében ipari és lakossági célra egyaránt kínáljuk hagyományos, illetve különleges, szulfátálló, vízzáró és kopásálló, valamint az úgynevezett könnyű betontermékeinket.

transzportbeton gyártás mellett üzemünk szolgáltatásai közé tartozik a mixeres – földnedves beton esetén – billencs fuvaros kiszállítás és a betonpumpával történő továbbítás is. A Beton Technológia Centrum Kft. által végzett betonlabor szolgáltatások is rendelhetők a Hajdúszoboszlói Betonüzemben.


Segítünk kiszámolni a szükséges betonmennyiséget!

Hajdúszoboszlói Betonüzemünk működtetése során is nagy gondot fordítunk a környezetkímélő megoldások alkalmazására. A vállalatunk által megszokott minőség biztosítása érdekében az előállított betontermékek ellenőrzésére integrált minőségirányítási rendszert használunk.

Betonüzemünkben a legnagyobb építőipari vállalkozások mellett az egyéni építkezők számára egyaránt kínáljuk – széles körben és magas minőségben – termékeinket és szolgáltatásainkat.

Az elmúlt időszakban üzemünk betontermékeiből újulnak meg és épülnek új járdák Hajdúszoboszló városában, valamint a Szurmai utcai társasház megépítéséhez is nagy mennyiségben szállítottunk DDC betont.

Építkezési tanácsok otthonra